Spring naar hoofd-inhoud

Over ASSET nv

ASSET werd in 1985 opgericht, met als bedoeling om allerhande opmetingen uit te voeren met behulp van elektronische meetapparatuur en de opmeetgegevens te verwerken tot digitale tekeningen. Nu lijkt dit allemaal evident, maar op dat ogenblik vergde dit heel zware investeringen in software, computers en competent personeel.

Tot op vandaag beschikken wij over een heel performante afdeling landmeetkunde, met diverse sub-activiteiten.

Aansluitend bij deze afdeling beschikken we over meerdere volledig uitgeruste ploegen die zich hebben gespecialiseerd in inventarisaties van openbaar domein (rioleringen en watertoevoerleidingen).

Maar ook in andere marktsegmenten zijn we reeds vele jaren actief. Zo beschikken we over een afdeling milieu-consultancy en zijn we reeds meer dan 20 jaar actief als bodemsaneringsdeskundige.

De jongste activiteit is deze van 3D-laserscanning, maar ook hierin hebben we intussen heel wat expertise opgebouwd.

Ons bureau is actief in gans België maar aanvaardt ook buitenlandse opdrachten. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, gaande van particulieren tot KMO’s, multinationals, openbare besturen en intercommunales, notariaten, curatoren, architecten en vele andere.

Ruim 30 jaar na haar oprichting kan ASSET zich terecht profileren als een professionele en stabiele partner waarbij snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en klantentevredenheid hoog in het vaandel staan.